Over ×
Adverteren Kapper aanmelden


(klik op de kolom naam om te sorteren op prijs)

  afstand (km)prijsindicatie
 Van der Vorm Vastgoed Groep - Huurwoningen, Kantoren en Winkelcentra
Van der Vorm Vastgoed Groep verhuurt en ontwikkelt woningen, kantoren en winkels door heel Nederland en in Europa. Bekijk ons aanbod online.

0€ 33,00
  Ontdek en beleef je stad met je kids! | Uktuktuk ...
Tip van een Haagse mama: Rapunzel. Fijne kinderkapper.
 (kids)
0€ 15,00
 What Women Want Rotterdam - Alles wat vrouwen willen
Alles wat vrouwen willen
 (ladies, men)
0€ 27,95
 Kapper Rotterdam - Sizzling Crackers Sizzling Crackers
Bezoek Sizzling Crackers voor alle soorten kapsels en modellen. De kapper in Rotterdam waar gezelligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

0€ 20,00
 Domein Gereserveerd - Intermax


0€ 25,00
 Kapperssite Vakkappers.nl is de grootste kapperssite van Nederland.
Kapperssite Vakkappers.nl is de grootste kapperssite van Nederland.
 (ladies, men)
0€ 12,50
 Kapper Rotterdam
In een knip alle kappers in Rotterdam op een rij, meer weten. Klik snel verder!

0€ 17,00
 Welkom bij Pino & Co - Pino & Co
Bij haarkleurspecialist Pino & Co hebben onze medewerkers liefde voor hun vak en stralen dat uit. Onze specialiteit is kleur.

0€ 17,00
 Hair@Jerry's
Rotterdam : Frisse salon in Rotterdam met veel vakmanschap, ervaring en kleurspecialisatie. Met, zonder of online afspreken.

0€ 12,00
 Chiq Le Frique - Jonker Fransstraat 134, Rotterdam - 010 21 34 173
Chiq le Frique staat voor passie, vakmanschap en topkwaliteit. Neem de tijd voor uzelf en  laat u inspireren door onze creativiteit! Voordat wij aan uw behandeling beginnen, krijgt u meestal eerst een adviesgesprek en prijsberekening. Door goed naar u te … Lees verder →
 (men)
0€ 31,50
 Opleiding Gids
Dagstudie ~ Landelijk overzicht van alle opleidingsinstituten welke voldoen aan de voorwaarden Soort opleiding » Dagstudie » Landelijk

0€ 16,00
 Middellandstraat.nl
Middelland, geen Gemiddeldeland, verschillende werelden bijeen. Dat ken toch nooit goed gaan, zou je denken, maar in het algemeen zorgen al die werelden samen voor de diversiteit die we allemaal waarderen. Ik vind het soms alleen jammer dat die werelden soms zo weinig MET elkaar communiceren.

0€ 14,00
 Slijperij de Hollandse SlijpService, messenslijper-scharenslijper
Messenslijper scharenslijper sinds 1795. Messen scharen vakkundig slijpen. Slijperij Hollandse Slijpservice slijpt mes en schaar tot het scherpst van de snede.
 (men)
0€ 22,00
 Home | Kapsalon L. Matena
Kapsalon L. Matena is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: Vasteland 28 3011 BL Rotterdam Tel. 010 - 412 33 02.
 (kids)
0€ 18,00
 Kinki Kappers Online Afspraak Maken
Kinki is for those who dare to stand out. If you can’t stand us, #‎dealwithit!‬ Trends are not there to be followed, but to be played with. And thats what Kinki has been doing for 30 years.

0€ 15,25
 HairFx - Hair Salon Rotterdam-Noord
Wij zijn all-round kappers, Europees en black hair. Gespecialiseerd in waeven, microringen, krullen, knippen, keratine behandeling en balayage.
 (men)
0€ 17,50
 Tina Kapsalon


1€ 16,00
  | MultiGids Huizen


1€ 20,00
 Hair Point - Professionele Kappersacademie en Groothandel
Hair Point - Den Haag, de meest swingende kappersacademie van Nederland - Diverse opleidingen - Hoog slagingspercentage - Leverancier kapperssupplies.

1€ 25,50
 Hairpoint – Hairpoint

 (men)
1€ 13,00
 Home
Amber Hair Rotterdam Haarkleuringen Knippen Kapsalon
 (men)
1€ 40,00
 Kapper aan de Maas » Landingpage


1€ 34,00
 Carlos Kappers - Winnaar Coiffure Award 2017
Het team van Carlos Kappers bestaat uit liefhebbers. We zijn professionals die van onze passie ons vak hebben gemaakt. We denken met u mee over het totale plaatje. We ontvangen u graag in onze zaak. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we vervolgens samen op zoek naar de look die het be...

1€ 31,00
 Kapper


1€ 15,00
 MW HAAR
Welkom bij MW Haar | Rodenrijselaan 19b | 3037 XB Rotterdam | T: 010 - 465 77 77 | E: info@mwhaar.nl | Samen met de wens van de klant, mijn creativiteit en vakkennis het beste resultaat bereiken.

1€ 40,75Opzoek naar een goede kapper te Rotterdam?

Vergelijk op deze website welke haarsalons er in Rotterdam zijn en vindt gemakkelijk jouw kapper te Rotterdam! Je kunt ook prijzen vergelijken. De kappers in Rotterdam zijn altijd up to date met de nieuwste trends in de haarmode. Kies uit een kinderkappers, hairextensions salons of herenkappers en blackhair kappers. Een aantal bekende kapsalons zijn bijvoorbeeld JC Hair, Rob Peetoom, Teamkappers, Hypekappers, Carloskappers of Cosmo hairstyling.

Een vette glimlach

Wij willen een vette glimlach op je gezicht brengen en dus is onze grootste wens is dat je blij bent met je haar. Zoek daarom altijd een goede kapper waar je blij van wordt. Een kapper die samen met de klant op zoek gaat naar de look die bij hen past, maar die ook niet te duur is. Een kapper die luistert naar je wensen. Met stylisten die daarbij een helder advies geven, zodat je weet wat de beste mogelijkheden zijn.
Rotterdam is recht voor zijn raap, niet alleen in het uitgaansleven, de cultuur en kunst, maar vooral ook in de vele verschillende kapsalons en kapsels. In Rotterdam kun je dan ook bij vele salons terecht, elk met hun eigen specialisatie.
Voor kappers in Rotterdam varieert de prijs van circa €15 tot €120.

Rotterdam loopt vaak voorop als het gaat om mode trends.

Het moderne Rotterdam heeft veel leuke winkels en restaurantjes. Van muziek en evenementen, tot gezelligheid op een terrasje. Of gewoon een dagje shoppen in het centrum van Rotterdam. Naast een zeer moderne en hippe stad is Rotterdam ook een goede plek voor het volgen van trends. Als je de goede kapsalons kent natuurlijk!

Beste kapper

Wil je de beste kapper in Rotterdam vinden? De meeste kappers in Rotterdam vind je op kappersearch.nl! Of je nu op zoek bent naar een herenkapper, dameskapper, kinderkapper of thuiskapper. In Rotterdam is vrijwel alles beschikbaar.

Kapper Rotterdam in jouw buurt

Een kapper vind je het liefst in de buurt en in Rotterdam betekent dit op fietsafstand! Zoek je een kapper Rotterdam Zuid, Rotterdam Noord of kappers in Rotterdam Centrum? Zeker voor een speciale salon voor een kleur behandeling, permanenten, keratine behandeling of extenties? Maar, je wilt ook een redelijke prijs betalen. Daarom kun je hier vergelijken.

Alle soorten kappers

Door de hele stad kun je voldoende black hair/afro kappers, turkse kappers/barbieren vinden en hairextensions kun je in iedere wijk laten zetten. Zowel een goedkope kapper Rotterdam als een meer exclusieve hairstylist of hairdresser is in Rotterdam te vinden.

Studenten

Voor studenten is er bij de meeste kapsalons ook studentenkorting. Let hierop, want deze korting verschilt per kapsalon! Je kunt op studentenprijzen zoeken op kappersearch.nl

Goedkope kapsalons Rotterdam

Op zoek naar een goede, maar ook wel goedkope kapper in Rotterdam? Voor een prikkie je haar laten knippen kan bij bijvoorbeeld Tianzi. Brainwash knipt ook voordelig. Kijk op kappersearch.nl voor de kapper die op het moment de laagste tarieven biedt.

Zoek altijd:Lees hier over kappers in andere steden